Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERTS)

CONCERT "PARLOUR GAMES"
Logo de l'activitat CONCERT

Divendres 19 h a 20:30 h

10 de març de 2023

Espai: Sala Inma Planas

Duet

Públic: general

Interpretació: Carrie Lewis i Toni Pedrol

Parlour Games són Carrie Lewis a la veu i Toni Pedrol a la guitarra. Apassionats pels grans clàssics de la música americana van decidir fer una revisió intimista, elegant i propera a l’espectador d’artistes i gèneres que mai es cansen d’escoltar: Tom Waits, Bonnie Raitt, vells blues, Bob Dylan, folk tradicional, Lou Reed… formen part d’un repertori tractat de manera original i respectuosa. Temes que ja són estàndards del nostre temps i banda sonora de les vides de molta gent.

Preu: Gratuït

Divendres
10/03/2023
CONCERT DE SARA ALDANA
Logo de l'activitat CONCERT DE SARA ALDANA

Divendres 19:00 h a 20:00 h

31 de març de 2023

Espai: Sala Inma Planas

Concert dins del Març feminista del Centre Cívic Sant Andreu.


La Sara Aldana és cantautora i músic professional colombiana. Al seu país va realitzar un pregrau de licenciatura en música i ha vingut a Barcelona a especialitzar-se en el camp de la composició, per aquest motiu ha finalitzat un màster en composició per a mitjans audiovisuals i escènics al Conservatori del Liceu de Barcelona. 


Actualment, gaudeix d’una beca per a artistes (Cabal Musical) que ofereix el Taller de Músics, lloc on han estudiat artistes de renom com la “Rosalía”. 


El seu perfil com a professional abraça diversos àmbits com la composició o la interpretació vocal, sent com a resultat una proposta final de cantautora colombiana que busca arribar i desxifrar nous sons. És una proposta musical càlida, amb sons llatins, de jazz i afro.

Preu: Gratuït

Divendres
31/03/2023

IMPORTANT! Tallers hivern 2023

Dates Renovacions: del 12 al 23 de desembre del 2022

Dates INSCRIPCIONS: del 9 al 21 de gener del 2023

Els tallers d'HIVERN són presencials i amb aforament complet!. El Centre Cívic es reserva el dret de canviar els tallers al format on-line en cas que les restriccions pel context Covid-19 així ho requereixin.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement per al material!

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per aturats o d'incapacitat, cal que presentis la documentació al moment de fer la inscripció, que només es pot fer presencialment. És imprescindible presentar tota la documentació completa per poder fer la inscripció. Per saber quins documents has d'aportar visita el nostre web: bàsicament, padró de ciutadania i document conforme s'està a l'atur en el cas de subvenció per atur, i padró de ciutadania, dni i targeta de discapacitat en el cas de subvenció per discapacitat

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud