Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS I VISITES)

ITINERARI CULTURAL "L'ANTIGA VILA D'HORTA"
Logo de l'activitat ITINERARI CULTURAL

Dimecres 17:00 h a 20:00 h

8 de març de 2023

Espai: -

A càrrec de l’Oleguer Biete

Públic: adult

Una passejada per l’antic municipi d’Horta que, unit a Barcelona des d’inicis del s. XX, encara conserva molts racons i indrets on es pot observar el seu passat rural i també benestant, a causa de l’estiueig de famílies burgeses que s’hi ubicaren sobretot a finals del s. XIX a la part alta de la vila.

Centrant-nos sobretot en el vell nucli d'Horta, descobrirem alguna antiga masia, carrers i carrerons amb interessants edificis i cases, petites places, diverses curiositats i elements singulars, així com racons amagats del que fou Horta en el passat, tals com les conegudes cases de les bugaderes, que van proliferar fa més de cent anys en aquesta zona a causa de l’abundància de l’aigua.

Preu: Gratuït

Dimecres
08/03/2023
ITINERARI CULTURAL "LA HISTÒRIA DE FABRA I PUIG"
Logo de l'activitat ITINERARI CULTURAL

Dimarts 17:00 h a 20:00 h

21 de març de 2023

Espai: -

A càrrec de l’Oleguer Biete

Públic: adult

Una passejada pel sector de Fabra i Puig on descobrirem la història i els indrets més significatius d'aquesta part del barri de Sant Andreu.

La urbanització de l'actual Rambla de Fabra i Puig i els seus entorns, es va iniciar l'any 1877, quan l'Ajuntament de Sant Andreu va decidir connectar el poble amb el barri de Santa Eulàlia de Vilapicina.

Així doncs, veurem el que queda d'aquella època i la seva evolució.

Preu: Gratuït

Dimarts
21/03/2023

IMPORTANT! Tallers hivern 2023

Dates Renovacions: del 12 al 23 de desembre del 2022

Dates INSCRIPCIONS: del 9 al 21 de gener del 2023

Els tallers d'HIVERN són presencials i amb aforament complet!. El Centre Cívic es reserva el dret de canviar els tallers al format on-line en cas que les restriccions pel context Covid-19 així ho requereixin.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement per al material!

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per aturats o d'incapacitat, cal que presentis la documentació al moment de fer la inscripció, que només es pot fer presencialment. És imprescindible presentar tota la documentació completa per poder fer la inscripció. Per saber quins documents has d'aportar visita el nostre web: bàsicament, padró de ciutadania i document conforme s'està a l'atur en el cas de subvenció per atur, i padró de ciutadania, dni i targeta de discapacitat en el cas de subvenció per discapacitat

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud