Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS I VISITES)

ITINERARI "CLOTUM MELIS - EL CLOT"
Logo de l'activitat ITINERARI

Dijous de 17:00 h a 20:00 h

20 d'octubre de 2022

Espai: -

A càrrec de l’Oleguer Biete

Públic: adult

Unes antigues terres de conreu una mica enfonsades foren l'origen del Clotum Melis, l’actual barri del Clot de Barcelona. Una zona potser poc coneguda de la ciutat, que tanmateix reuneix diverses pinzellades del nostre passat i que fan atractiva descobrir-la. Viatjarem al S XII amb la torre de St. Joan, també veurem el passat rural d’aquest indret i la conversió en nucli fabril amb l’exemple dels habitatges obrers que es conserven al barri. Observarem també entre d’altres, cases senyorials modernistes i noucentistes i algunes curiositats sorprenents del barri… tot combinat amb l’urbanisme actual.

Descobrirem passat i present en un bonic i interessant sector de Barcelona.

Preu: Gratuït

Dijous
20/10/2022
ITINERARI CULTURAL "EL COR DE SANT ANDREU"
Logo de l'activitat ITINERARI CULTURAL

Dijous de 17:00 h a 20:00 h

1 de desembre de 2022

Espai: -

A càrrec de l’Oleguer Biete

Públic: adult

Una passejada pel barri on descobrirem l’origen, la història i els indrets més significatius del cor de Sant Andreu, que va passar de ser un antic poble rural a l’extens barri de Barcelona que és actualment. Tot i tenir una llarga existència, la imatge del barri que tenim avui és el resultat de les transformacions industrials i urbanístiques que s’hi van fer des de finals del segle XVIII, i especialment durant els segles XIX i XX, amb la creació d’importants empreses com la Fabra i Coats…però Sant Andreu és molt més que això.

Preu: Gratuït

Dijous
01/12/2022

IMPORTANT! Tallers Tardor 2022

Dates INSCRIPCIONS: del 5 al 23 de setembre del 2022

Els tallers de TARDOR són presencials i amb aforament complet!. El Centre Cívic es reserva el dret de canviar els tallers al format on-line en cas que les restriccions pel context Covid-19 així ho requereixin.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement per al material!

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per aturats o d'incapacitat, cal que presentis la documentació al moment de fer la inscripció, que només es pot fer presencialment. És imprescindible presentar tota la documentació completa per poder fer la inscripció. Per saber quins documents has d'aportar visita el nostre web: bàsicament, padró de ciutadania i document conforme s'està a l'atur en el cas de subvenció per atur, i padró de ciutadania, dni i targeta de discapacitat en el cas de subvenció per discapacitat

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud