Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions d’ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés a aquest portal titularitat de l’Ajuntament de Barcelona. En connectar-se a aquesta pàgina vostè accepta les condicions establertes en aquesta nota legal. Propietat Intel•lectual Tots els continguts del portal, entenent per aquest a títol enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, sons, icones, tecnologia, software, links, disseny gràfic i codi font són propietat intel•lectual dels titulars del portal, sense que es pugui entendre atorgada cap llicència d’explotació sobre els mateixos més enllà del correcte ús del portal. Propietat Industrial, protecció del domini El domini del portal està protegit, advertint-los que qualsevol utilització no autoritzada suposa vulnerar els nostres drets. Responsabilitat per les notícies i els hiperenllaços No som responsables de les notícies i hiperenllaços que apareixen a la web. Tampoc de les derivacions que es facin a altres xarxes socials. Política de Protecció de Dades Els informem que quan faciliten dades per e-mail o formulari apareix la nota informativa de l’ús que es fa de les dades. Així mateix l’informem que les dades de l’IP del seu ordinador ens queden registrades i que al connectar-se es remeten automàticament cookies, que són petits fitxers serveixen por navegar amb més facilitat. Llei aplicable i jurisdicció Per qualsevol controvèrsia relacionada amb la present nota legal les parts accepten sotmetre's al jutjats de Barcelona i legislació aplicable corresponent.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud