Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

XERRADA "CULTURA DE PAU I MEDI AMBIENT"
Logo de l'activitat XERRADA

Dijous de 19:00 h a 20:30 h

10 de novembre de 2022

Espai: E1

Cicle TARDOR SOLIDÀRIA

Co-organitza Aula Ambiental de Sant Andreu

A càrrec de la Laila Vivas, doctoranda en Justícia Ambiental a la Universitat del País Basc i el Centre Basc pel Canvi Climàtic (BC3)

Recorrerem diversos temes per explorar la relació entre violències ecològiques i socials, començant amb una explicació sobre les bases de la vida, transitant cap als límits i la securitització de les crisis ecosocials i finalitzant amb apunts sobre violència ecosocial i gènere. Serà un taller participatiu que inclou una varietat d’exemples i activitats pràctiques conduïdes per Laila Vivas, doctoranda en Justícia Ambiental a la Universitat del País Basc i el Centre Basc pel Canvi Climàtic (BC3).

Preu: Gratuït

Dijous
10/11/2022
XERRADA SOBRE COMUNICACIÓ NO VIOLENTA "L'IMPACTE DELS NOSTRES JUDICIS"
Logo de l'activitat XERRADA SOBRE COMUNICACIÓ NO VIOLENTA

Divendres de 18:30 h a 20:00 h

25 de novembre de 2022

Espai: E1

A càrrec de l’Annette Stössel

Públic: adult

En aquesta xerrada posarem la mirada en com ens afecten i limiten els judicis que apareixen en qualsevol moment a la nostra ment, de manera ràpida i gairebé automàtica. De seguida avaluem les persones i allò que fan, dificultant d’aquesta forma les nostres interaccions amb elles i una connexió més autèntica i enriquidora. Portarem la nostra atenció més enllà de les aparences per obrir-nos a una comprensió més profunda, a una que ens permeti obrir la mirada i generar relacions de qualitat i cura mútues.

Preu: Gratuït

Divendres
25/11/2022
XERRADA: I QUAN COMPLEIXI 18, ON DORMIRÉ?
Logo de l'activitat XERRADA: I QUAN COMPLEIXI 18, ON DORMIRÉ?

Divendres de 18:30 h a 20:00 h

21 d'octubre de 2022

Espai: E1

Una aproximació als joves migrats sols

Públic: general

A càrrec del Christian Pizarro i altres participants a confirmar

Qui són els joves migrats sols, els malanomenats "mena"? Quines necessitats tenen? On viuen? Per què marxen del seu país? Per què venen a casa nostra? Respondre'm totes aquestes i altres preguntes i comptarem amb el testimoni en primera persona d'alguns d'aquests joves.

Christian Pizarro és psicòleg especialitzat en intervenció psicosocial. Ja fa molts anys que es dedica a l'atenció a diversos col.lectius vulnerables, centrant-se ja fa temps en els joves migrats sols. Actualment, és coordinador a la Fundació Mercè Fontanilles d'un projecte d'atenció residencial a joves migrats.

Preu: Gratuït

Divendres
21/10/2022

IMPORTANT! Tallers Tardor 2022

Dates INSCRIPCIONS: del 5 al 23 de setembre del 2022

Els tallers de TARDOR són presencials i amb aforament complet!. El Centre Cívic es reserva el dret de canviar els tallers al format on-line en cas que les restriccions pel context Covid-19 així ho requereixin.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement per al material!

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per aturats o d'incapacitat, cal que presentis la documentació al moment de fer la inscripció, que només es pot fer presencialment. És imprescindible presentar tota la documentació completa per poder fer la inscripció. Per saber quins documents has d'aportar visita el nostre web: bàsicament, padró de ciutadania i document conforme s'està a l'atur en el cas de subvenció per atur, i padró de ciutadania, dni i targeta de discapacitat en el cas de subvenció per discapacitat

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud