Logo del centre cívic
TEATRE "IVAN I ELS GOSSOS"
Logo de l'activitat TEATRE

Divendres 19:45 h a 21:00 h

24 de març de 2023

Espai: Sala Inma Planas

Públic: general

Direcció: Xavier Boada

Interpretació: Pau Rosell

Ivan i els gossos és una història de supervivència i de la recerca de l'amor més primitiu.

Hivern de 1996, Moscou. La caiguda del sistema ha abocat milers de persones al carrer. Ivan Mishukov té quatre anys i per a ell, la paraula casa es tenyeix per l’olor de vodka i les galtes vermelles de la seva mare contra la paret. Quan casa deixa de ser un lloc segur, s'escapa als carrers buscant un lloc on formar part, llençant-se a la immensitat de Rússia enmig del fred de l'hivern.

Un conte cruel i fosc sobre com la decadència destrueix la innocència. Les vivències d'un nen salvatge urbà al Moscou de l’era Yeltsin construeixen un retrat de la condició humana que és capaç de desprendre-se'n de tot allò que és prescindible.

Preu: Gratuït

Divendres
24/03/2023

IMPORTANT! Tallers de primavera 2023

Dates Renovacions: del 20 al 25 de març del 2023

Dates INSCRIPCIONS: del 27 de març al 14 d'abril del 2023

Els tallers de PRIMAVERA són presencials i amb aforament complet!. El Centre Cívic es reserva el dret de canviar els tallers al format on-line en cas que les restriccions pel context Covid-19 així ho requereixin.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement per al material!

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per aturats o d'incapacitat, cal que presentis la documentació al moment de fer la inscripció, que només es pot fer presencialment. És imprescindible presentar tota la documentació completa per poder fer la inscripció. Per saber quins documents has d'aportar visita el nostre web: bàsicament, padró de ciutadania i document conforme s'està a l'atur en el cas de subvenció per atur, i padró de ciutadania, dni i targeta de discapacitat en el cas de subvenció per discapacitat

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud