Logo del centre cívic

Tallers Culturals (DANSA)

TALLER DE DANSA - MASTERCLASS "KRUMP"
Logo de l'activitat TALLER DE DANSA - MASTERCLASS

Dijous de 18:30 h a 20:30 h

17 de novembre de 2022

Espai: Sala Inma Planas

Professor/a: Dirty , aka Twin Flipside

Hop Festival Sant Andreu

Krump Workshop de la mà de Dirty aka Twinn Flipside aka Kid Maddripp. Ballarí de krump de renom internacional procedent de Madagascar i que resideix a París. Creador de la plataforma social “FCD Krump” amb la qual promociona i promou la cultura krump arreu del món. Membre de les fams de Flipside (Madrootz) I Tight Eyez aka Madripp (Creador del Krump).

En Krump la importància del "jo", la representació de qui ets ballant és la clau per poder expressar-se amb les teves eines, les teves emocions.

Una classe única perquè cada participant desenvolupi i conegui la seva persona i personatge a través del Krump.

El Hop Festival ens convida a descobrir de primera mà les múltiples dimensions de la dansa urbana, aglutinant nombrosos llenguatges de moviment.

El Krumping es va originar en els guetos de South Central a Los Angeles (Califòrnia) durant finals dels 90. Es caracteritza per moviments lliures expressius i energètics. En molts casos ballar Krump, és una forma de poder escapar i contrarestar la ira, agressivitat i frustració que es viu als carrers d'una forma positiva, artística i no violenta. És un dels estils de ball Hip Hop menys convencionals, amb un èmfasi especial en crear una atmosfera, sovint desagradable, amb petjades fortes, moviments de braços i cops. Constitueix una barreja de moviments lliures de dansa africana i de Street Dance.

El Krump és molt més que agressivitat, ira i duresa; és passió, vol dir compartir i gaudir, fins i tot plorar d'emoció. I sobretot és convergir i ser solidari en les crews que uneixen tot aquest esperit col·lectiu.

És molt recomanable tenir uns mínims coneixements de dansa urbana.

Preu: Gratuït

Dijous
17/11/2022

IMPORTANT! Tallers Tardor 2022

Dates INSCRIPCIONS: del 5 al 23 de setembre del 2022

Els tallers de TARDOR són presencials i amb aforament complet!. El Centre Cívic es reserva el dret de canviar els tallers al format on-line en cas que les restriccions pel context Covid-19 així ho requereixin.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement per al material!

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de tarifa per aturats o d'incapacitat, cal que presentis la documentació al moment de fer la inscripció, que només es pot fer presencialment. És imprescindible presentar tota la documentació completa per poder fer la inscripció. Per saber quins documents has d'aportar visita el nostre web: bàsicament, padró de ciutadania i document conforme s'està a l'atur en el cas de subvenció per atur, i padró de ciutadania, dni i targeta de discapacitat en el cas de subvenció per discapacitat

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iqembu, S.L. (B-42953208) | Passeig de la Marina, 17 Local 5 08840 - Viladecans

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SANT ANDREU

C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
933119953
infoccsa@bcn.cat

Logo Miram Cloud